Blogger Templates

Saturday, 1 December 2012

Assalamualaikum..
 huh ! dah lme tak update belog ni..
banyak bende nak cakap tapi..
malas nak tulis..
hahaha..
malam ni, mmang aku mimpi kot nk update belog..
hehe..
bosan jugak kat rumah ni..
walaupun dapat dekat dgn mak n adik2..
bile duk jauh dgn family, rse xsabar nak balik..
bile dah balik, rindu pulak kat kwn2 POLI..
memang akan merindui korang2 pun..
berat hati sgt2 nak balik hari tu..
sbb 5 bulan aku tak jumpe dorg..
:(
aku kat johor..
korang pulak majoriti kat kuantan..
ha..padan muke aku jugak, mintak jauh2..
tapi takpe la..
kalau aku xduk jauh dgn dorg,
takde la nak rindu2 kat korg..
tp ade org tu ckp, aku akn rindu dia lebih..
haha..pandai2 je kan..
uweekk :p

cuti 3 minggu ni, aku nak tido sepuas2 nye..
hehe
ye lah, bile dah start LI , mmg xdpt la nk tido lebih2 kan..
tambah2 lagi, aku tumpang rumah org..
so, jgn lepaskan peluang Fatnin oit..
:)
ade org tuh, suruh aku belajar memasak..
haha..
bile cuti je , suruh aku belajar masak.. :p
okay2..
insyaAllah ek.. hehe

sekarang ni, aku tgh berdebar tgu result je..
adoii,, selagi tak sampai 10 hb..
selagi tu la hati aku tak kan tenang..
fuhhh! debarrrr..
mak dah cakap, dia nak dekan..
isk..makin la debar aku di buatnye..
ok..aku dah usaha kottt..
doa n tawakal je la kan..
okay..stop..
tata :)


# i`m still waiting for u..




No comments:

Post a Comment